follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane » Recrutare personal » Judetul BRASOV
  home     Recrutare personal   Judetul BRASOV

Recrutare personal Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru recrutare personal completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
recrutare personal, recrutare personal strainatate, recrutare personal brasov, recrutare personal strainatate brasov (Brasov, BRASOV)
Gikov company este o agentie de recrutare privata, cu sediul in brasov, acreditata de ministerul muncii, familiei si egalitatii de sanse din romania, avand drept domeniu de activitate recrutarea de personal si intermediere de locuri de munca in strainatate. suntem o echipa tanara si dinamica alcatuita din experti in psihologie, sociologie, hr si marketing iar telul nostru este de a asigura servicii profesionale..
0268 *** ***Click aici!
recrutare personal (Brasov, BRASOV)
Cine suntem? un partener de afaceri. suntem mai mult decat o firma care ofera consultanta specializata - pornim de la intelegerea sensului general al afacerii dumneavoastra si va oferim exact combinatia de servicii de care aveti nevoie. ne mandrim cu o experienta indelungata de colaborare in contabilitate, fiscalitate si resurse umane cu firme romanesti si straine. specialistii nostri sunt acreditati in domeniile in..
0368 *** ***Click aici!
recrutare personal (BRASOV, BRASOV)
Banca de Joburi® este o agenţie de ocupare a forţei de muncă in tara si străinătate, cu sediul central in oraşul Braşov, Romania şi cu o vechime de peste 15 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe langă medierea de locuri de muncă in tara si străinătate, compania noastră oferă consiliere, orientare in carieră, pregătirea tuturor formelor legale..
0376 *** ***Click aici!
recrutare personal (Brasov, BRASOV)
Bine ati venit! multumim ca ati ales b&b professionals pentru: obtinerea unui contract de munca in strainatate, initierea sau perfectionarea intr-o limba straina, servicii de interpretariat, traducere documente, legalizari notariale, apostilari, tehnoredactari si procesari documente. agentia de recrutare, selectie si plasare forta de munca b&b professionals, este acreditata de catre ministerul muncii si solidaritatii sociale prin inspectoratul teritorial...
0368 *** ***Click aici!
recrutare de personal (Brasov, BRASOV)
Antropsi consulting brasov ofera servicii impartite pe doua ramuri: 1. consiliere psihologica - individuala, de cuplu sau familie, de grup, dezvoltare personala si auto-cunoastere; oferim aceasta gama de servicii atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice care doresc sa ofere aceste facilitati angajatilor. 2. selectie si recrutare de personal pentru toate tipurile de activitati si joburi, servicii specifice psihologiei muncii, organizationale..
0751 *** ***Click aici!
recrutare urgenta personal (Brasov, BRASOV)
W.q.m. recruitment specialist, specialisti in selectia si plasarea fortei de munca, acreditata de catre ministerul muncii, solidaritatii sociale si a familiei, membra a camerei de comert si industrie, recruteaza urgent pentru 2010 personal au pair, menaj, gradinarit, ingrijitori la domiciliu, personal medical, muncitori calificati si necalificati in domeniul hotelier, al constructiilor, agricultura, inginerie, it, precum si pentru programele "work&study(travel)"..
0268 *** ***Click aici!
recrutare personal (Brasov, BRASOV)
Pentru cei care au inteles ca succesul unei afaceri depinde de calitatea resurselor umane. cea mai importanta resursa din organizatie. oamenii sunt principalul factor de succes al fiecarei companii cu conditia sa fie folositi in acord cu abilitatile lor, la timpul si locul potrivit si cu cele mai eficiente costuri. pentru indeplinirea acestui obiectiv este necesar un management riguros al..
0741 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie